perjantai 2. huhtikuuta 2010

Hyvää pääsiäistä!

Taisi mulla jäädä lomailu päälle kun en ole saanut oikein mitään tämän viikon aikana aikaseksi. :) Pääsiäisaskarteluja, kranssia en ole oveen saanut tehtyä, mutta tulihan tuo pääsiäinen ilmankin.  Keltainen kori on virkattu moppilangasta ja siitä löytyikin lasten rairuohokylvöksille sopiva paikka.

Viime viikonlopun reissulta muutama kuva... Parikymmentä kilometriä tuli hiihdettyä ja lauantaina sää oli todella kaunis. Mulla vieläkin talven flunssan jäljiltä on jotain kun sydän lyö miten sattuu pitkäaikasessa rasituksessa. Se vähän hidasti hiihtotahtia, mutta silti nautin kun vihdoinkin pääsin hiihteleen "ihan kunnolla". Sitä kun on odottanut koko talven... Lyhyeen hiihtokausi jää tänä vuonna, kun lumet sulavat aivan huimaa vauhtia.   Mutta ei oikeestaan haittaa, kun lenkkikausi alkaa... Eilen auringon paisteessa teki mieli jo melkein juosta, kun olin niin innoissani!

Porot paistattelivat päivää kuusten alla. Hauska piristys ladun vieressä. Loma kokonaisuudessaan oli oikein rentouttava ja piristävä.

Rauhallista pääsiäisen aikaa!

5 kommenttia:

Ainosofia kirjoitti...

Niin Sanna - kevät tuleekin nyt aikamoisella tahdilla näköjään. Ja se on kiva se :)

Enpäs olekkaan vielä poroihin törmänyt blogatessa. Kiva :)) Olenhan kotoisin poronhoitoalueelta ja tänne Ouluun eksynyt...

Mukavaa pääsiäisenaikaa!

Eila kirjoitti...

Iloista Pääsiäistä!

Marika kirjoitti...

Oikein iloista ja lämmintä pääsiäistä! :)

Risusydän kirjoitti...

Aurinkoista ja mukavaa pääsiäisen aikaa sinulle Sanna!
Marja

Elisa kirjoitti...

Iloista pääsiäistä!