tiistai 27. tammikuuta 2009

Maalausta

Yläkerran aulaan teimme väripesulla tämän näköistä pintaa. Alla on vaaleampi, lähes kermanvalkoinen sävy ja päälle pyöriteltiin vedellä ohennetulla tummemmalla maalilla kuviointi. Toinen levitti maalia telalla edellä ja mä kuvioin perässä. Siinä sai sienet molemmissa käsissä pyörittää aika nopeasti, ettei vaan maali ehdi kuivua. Kuvassa näkyy osa piipusta, joka laatoitettiin vähän kiven näköisellä laatalla.

Poikien huoneeseen maalasin isoja ruohonkorsia, kun teema huoneeseen tulee kalastuksesta; luonnosta, vedestä ja kaloista. Tässäkin huoneessa seiniin on tehty väripesua. Kuvassa näkyvän seinän pesu tehtiin samalla vihreällä kuin heinätkin, mutta todella ohuella värillä. Muissa seinissä pesu tehtiin hiekanvärisellä. Kun pohjavärin ja pintavärin ero on aika pieni, seinä näyttää mukavan pehmeältä. Kuviin sitä en saanut näkymään.

Heinät maalasin tiheällä tasoituspensselillä, vapaalla kädellä. Kun vaatehuonekin saadaan valmiiksi, huoneeseen pääsee muuttamaan ja sisustamaan. Odotan sitä innolla!

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköstä seinää tulee... tuommosta mä en ikinä osais...
Tuon alla olevan kaulaliinan osaisin tehä.. ja on työnalla vastaavanlainen.. hyvä välikäsityö, ku ei tartte kattoa.. neuloo, neuloo vaan.. :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos vierailusta! Tulin vastavierailulle ja kiva blogi löytyi :) Seinämaalaus on kyllä tosi ihana ja viihtyisä.

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Tosi kivan näköiset seinät, pitäis käydä jossain välissä ihan livenä kahtomassa!

sanna kirjoitti...

Kiitos! Tervetuloa käymään!