keskiviikko 2. joulukuuta 2009

Lyhty rautalangasta

Rautalangan vääntäminen innostaa, minulle vähän kuin uutena materiaalina. "Mitä kaikkea kivaa tästä sais väännettyä?" Kynttilälyhty alkoi muodostua lasipurkista, rautalankaa sen ympärille vääntäessä. Mallia mulla ei ollut, aloin vaan kokeileen saisko tuon purkin päälle jotain tehtyä. Työn edetessä tarkempi malli alkoi muodostua.

Valmista työtä katsellessa mietin onkohan tuo minun makuuni liian pitsinen. Ehkä ei, jos ympärillä olevat asiat eivät ole koristeellisia. Tuikku on merisuolan ympäröimänä ja kynttilän valo heijastuu kivasti suolaankin.

Maalasin perinnemaalilla valmiin työn valkoiseksi ja lisäsin vähän "kristalleja" koristeeksi. Lyhty on nyt kuistillamme ja näkyy myös ikkunasta ulos. Lisää ideoita rautalangasta on jo kehittynyt...
saa nähdä mitä seuraavaksi? :)

ARVONTAAN voi vielä osallistua edellisessä postauksessa. Palkintokin alkaa olla tiedossa...ainakin minulla. ;)

Toiseen ARVONTAAN voit myös osallistua Kotilieden blogissa. Käypä kurkkaamassa mitä mukavaa siellä on. Se on yksi minun suosikkiblogeista.

Tunnelmallista joulukuun alkua!

14 kommenttia:

Tuula kirjoitti...

Hyrisen täällä innoissani kun katselen tätä sinun touhuasi. Juuri tuohon käsillä tekemisessä itse haltioidun, että ei aloittaessaan oikein tiedä mitä tuleman pitää ja työ muotoutuu pikku hiljaa. Ei ole valmista mallia. Ja sitten yhtäkkiä on pää täynnä ideoita, enemmän kuin ikinä ehtii tehdä. Olet luovaa laatua!

sanna kirjoitti...

Kiitos Tuula! Ihana kommentti. :) Mä en useinkaan löydä mielenkiintoa tehdä valmiista mallista, vaan poimin ideoita jotka toteutan omalla tavallani. Luovuus on mielenkiintoista. Toisinaan ideoita on enemmän kuin ehtii toteuttaa ja se jopa ahdistaa. (luomisen tuskaa)
Toisinaan on vähän kuin lukossa eikä saa mitään aikaseksi. Jos silloin alkaa tekemään, voi luovuus niin sanotusti aueta ja innostus taas löytyy.

Saikku Valkoista ja Kiekuraa kirjoitti...

Aivan mahtava tuo! :) Täysin minun makuuni.. ei taitais minun kädet taittua noin rautalangasta...vaikka siitä yritän kovasti kaikkea värkätä. :P Ihana tuo lyhty!<3

Sari kirjoitti...

Onpa kyllä tosi kaunis rautalankalyhty!!! Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

-T kirjoitti...

Todella upeeta jälkeä taasen on hyppysissäsi syntynyt...Tai voisiko sanoa paremminkin tällä kertaa vääntynyt ;) Mun mielestä ei ole kyllä yhtään liikaa pitsimäinen, just hyvä!!!

Ainosofia kirjoitti...

Olet sinä taitava <3

Minä täällä myös huokailen kuinka osaatkin tehdä ihan mitä vaan kaunista...

Todella ihana tuo lyhtykin.

sanna kirjoitti...

Niin suuri kiitos teille ihanista kommenteista! :) Itse asiassa meen vähän hämilleen teidän ylistävistä viesteistä. Kun itse ei osaa ajatella olevansa niin taitava, kunhan vaan värkkäilen kaikenlaista mikä innostaa. Vaikka kyllä mä arvostan itsessäni olevaa lahjaa tehdä käsillä asioita. Siitä on minulle paljon iloa. Ja on mahtavaa, jos se tuottaa iloa muillekin! :) Ootte ihania!!

Nina kirjoitti...

Uiijui...siis mielettömän KAUNIS<3
Kyllä sinä vaan oot taitava!!

Eija kirjoitti...

Tuohan on vallan mahtavan hieno, vau, eikös tuo jo ota niin sormiinkin, minulta ei kyllä vääntyisi.

Nina kirjoitti...

Todella kaunis. Rautalangastakin saa suloista aikaan, kun on näppärä :)

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Oikein kaunis kieputus.

Olivieno kirjoitti...

Kaunis lyhty!

sanna kirjoitti...

Kiitos teille yhteisesti! <3

Mari kirjoitti...

Tämä on TODELLA kaunis. Rautalangasta saa uskomattoman kaunista jälkeä, kun vain osaa siitä askarrella!