torstai 13. toukokuuta 2010

Arvonta suoritettu

Täällä talossa on vallinnut Vaahteramäen meininki pari päivää. Lapset ovat kuin ensimmäistä kertaa pellolle päästetyt vasikat! Hypätään sisälle, ulos, kerjätään uimaan, laitetaan edes uima-allas... Tyytyvät sitten kylpyammeeseen pihalla. ;) Huh, huh...Lupasin eskarilaiselle kaverin yökylään, joten meininki sitäkin iloisempaa. Ihanaa kun tuntuu ihan kesältä! Mutta...Arvonnan suorittaminen viivästyi vuorokaudella! Nyt se kuitenkin on suoritettu. Onnettarena toimi Nuoleton soturi (viittaus muutama postaus taaksepäin).

Toinen palkinto on pieni liina  (53x53cm) pellavasta. Käsin tehty kokonaan, reikäompeleet, kirjonnat ja pitsin ompelu. Tämän voittaja saa valita, jos haluaa sydämen sisälle jonkin kirjaimen, sen kirjon vielä siihen. :)

Osallistujia oli todella paljon. Yllätyin kuinka paljon täällä vierailee väkeä ja on ilo lukea viestejänne. Suuri kiitos kaikille osallistujille! Kunhan vaan omaa aikaa saan enemmän, vierailen teidän uusien lukijoiden blogeissa. Sitten itse asiaan...Tervetuloa-kyltin voittaja on...

Keijukainen! Oikein paljon onnea sinulle!

Liinan voittaja on sitten Sude! Onnea sinullekin! Kerronko minulle pikimmiten jos haluat jonkun kirjaimen tuohon sydämen keskelle. Sydämiä on liinassa jokaisessa kulmassa, joten voin kirjoa toisenkin kirjaimen jos niin haluat.  Otattehan yhteyttä minuun sähköpostin kautta niin saan postitettua teille pian voittonne. (sanna.tanska@suomi24.fi)

Ihanaa kun te kaikki olette ottanut minut hyvin vastaan täällä blogimaailmassa! Kiitos mielenkiinnostanne!
Hyvää Helatorstai-iltaa ja nautitaan nyt auringon lämmöstä täysillä!

8 kommenttia:

Heli kirjoitti...

Onnea voittajille, tosi ihanaiset palkinnot!

Marge kirjoitti...

Oi, Sanna, minä olen missannut sinun ihanan arvonannan:( Niin vähän on tullut nyt oltua netissä...
Oikein paljon onnea voittajille!!:)

AIVAN UPEITA töitä teet rautalangasta!!! Olet monitaituri!! Työsi ovat iiiihania!!! Todella!! Ihastuin niin tuohon pyyhkeet- telineeseen ja siihen koriin...

Oikein kaunisat viikonloppua ja toivotaan, että nämä ilmat nyt edes hetken pysyisivät näin kesäisinä!:)

Sude kirjoitti...

Voi kiitos paljon, kylläpäs minua onnisti. Pistin jo sähköpostia tulemaan. Liinan annan omalle tyttärelleni muistolahjaksi :)

Irma kirjoitti...

Onnea voittajille! Ihanat palkinnot!
Muisteltiin juuri nuorimman tyttären kanssa että jos ei ollut heti lapsille uima-allasta laittaa niin sitten kelpas vaikka pesuvadit, että sai olla vedessä ulkona ;)
Lämpöistä viikonloppua!

LENNU kirjoitti...

Onnea voittajille ihanista palkinnoista!

Tytti kirjoitti...

Onnittelut voittajille,kauniit palkinnot..

SariHanne kirjoitti...

Ei mikään ihme, että tällä kelillä kirmaillaan sisään ja ulos! Tekee mieli itekki pomppia sinne tänne, kun aurinko paistaa ja lämpömittari kipuaa ylöspäin! Ei meinaa ees käsittää, että nyt tarkenee mennä t-paita päällä ulos... Mukavaa viikonloppua!

keijukainen kirjoitti...

Hei Sanna, ihana yllätys, kiitos! Olen todella iloinen voitosta, se on ihana. Lämpöisiä aurinkoisia päiviä sinulle, laitan s.postia tulemaan:)