perjantai 4. joulukuuta 2009

Toispuoleinen kampaus

Ystävälleni tein toispuoleisen kampauksen "linnan juhliin" Suomen itsenäisyyden kunniaksi. Heillä on kaveriporukassa omat "linnan juhlat", jonne pukeutuvat sen mukaisesti. Oli ilo tehdä kampausta tänään ja ystävänikin sanoi olevansa tyytyväinen.

Kampaukseen on laitettu pinnejä, joissa on isoja, tummia "timantteja". Ne sopivat varmasti tosi hyvin mustan puvun kanssa. Itse en pukua vielä nähnyt, ehkä sitten kuvista myöhemmin.

Ihanaa perjantai-iltaa!

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

kaunis kampaus ja ai että tuo edellisen postauksen kynttiläjuttu on kaunis-piti ihan suurenta kuvaa että sain vakoiltua kaikki yksityiskohdatkin. upeaa kädenjälkeä-olen ihan haltijoissani. itse myöskin teen rautalangasta vaikka mitä mutta noin hienoa en kyllä ikinä saisi aikaan-täytyy vaan pienellä kateudella ihailla tuota ja huokailla ;D

mukavaa viikonloppua

sanna kirjoitti...

Mi: Kiitos! :) Tekniikka tuossa oli aika yksinkertainen. Sormet siinä on vaan aikamoisella koetuksella, ettei niitä voi paljon tehdä. Tuotaki tein kahden eri päivän aikana. Jos vaan joskus saan aikaseksi, voin jonkinlaista ohjetta laittaa tänne.

Tuula kirjoitti...

Rautaisen langan jälkeen varmaan hivelee sormia kieputella hiuksia. Upea kampaus!

Ainosofia kirjoitti...

Tuolla kampauksella menis vaikka Tarjan juhliinkin :)

Elisa kirjoitti...

Komea kampaus, taidat olla monilahjakkuus.

Unelma-alli kirjoitti...

Upea kampaus. Kiva blogi muutenkin sinulla.