tiistai 23. helmikuuta 2010

Kukka-asetelmat häihin


 
Kukka-asetelmien tekeminen oli annettu minun vastuulle ja olin siitä ihan innoissani. :) Oli ihanaa päästä tekemään asetelmaa kauniista kukista, liljoista, krysanteemista, harsokukista ja lisukkeena murattia ja heinää.
Asetelmien tultua valmiiksi maalasin vielä pieniä paikkoja, joista maali oli kolhiintunut pois edellisissä käytöissä. Siksi nuo paperit tuolla alla. ;)

 
Valmiiseen asetelmaan laitoin vielä koristeeksi helminauhaa, jota oli muutenkin käytetty hääkoristeluissa.

Toisen asetelman sain itselleni ja voimakas liljan tuoksu täyttää edelleen kotimme. On mukavaa nauttia vielä hetken runsaasta asetelmasta, onhan se aika harvinaista herkkua näin talvella. :) Kukat loistavat kilpaa auringon kanssa tällä hetkellä. Kevät on jo ihan lähellä...

Aurinkoisia päiviä toivotellen 
Sanna

4 kommenttia:

Sanna-Mari kirjoitti...

Todella upeet! Oot tosi taitava monessa jutussa.

Viipula kirjoitti...

Kaunista, ihanat väriyhdistelmät ja helminauha kruunaa asetelmat! Minäkin olen saanut tehdä koristelut sekä muut, että kukkaset ja morsiuskimpun häihin ja se on kyllä ihanaa puuhaa,,,sitä voisi tehdä kyllä ihan työkseen. Tai noh, olenhan sitä kyllä tehnytkin...

sanna kirjoitti...

Sanna-Mari: Kiitos! Mä elän sellaisella periaatteella, että kaikkea voi ainakin kokeilla tehdä mikä innostaa ja harjoitus tekee mestarin. ;) Mestari en ole missään, mutta innokas harjoittelija kyllä. Kehotan toisinaan muitakin kokeilemaan rohkeasti kaikkea mitä haluaisi osata tehdä, vain niin voi oppia. Sillä minäkin olen oppinut kukkajuttuja, kampauksia, yms. Rohkeutta ja uskoa itseensä...silti teen töitäni aika nöyrällä mielellä, toisinaan epävarmanakin.

Viipula: Kiitos vierailustasi! Poikkeanpa joskus katsomassa mitä sinun blogissasi näkyy... mielenkiinto heräsi. :)

Nina kirjoitti...

Ihastuneena täällä katselen todella kauniita kättesi töitä! :)