maanantai 6. heinäkuuta 2009

Tytön takin korjausta ja ompelua

Kahden lomareissun jälkeen ensin pikainen postaus viime ajan ompeluista. Takin ompelin viime kesänä Laura Ashleyn sisustuskankaasta. Hihat olivat nyt liian lyhyet ja onneksi kangasta oli jäljellä, niin pystyin jatkamaan niitä rannekkeilla, jotka taitetaan. Sillä saan vielä lisää käyttöaikaa takille. Viime kesänä etsiskelin tytölle vastaavaa takkia kaupoista, enkä löytänyt oikein mistään mieluisaa. Yhden illan ja vähän yötäkin :) tartti aikaa saadakseni mieluisa takki, kangas löytyi omasta kangasvarastosta ja osa napeista äitini nappivarastosta, osa kaupasta. Kiinnitys on isojen nappien vuoksi käsinommeltavilla neppareilla.

Itselleni ompelin puseron, kun olen ihastunut tuollaisiin kaula-aukkoihin ja hyvin laskeutuviin trikookankaisiin. Samantyyppinen hihaton paita mulla on myös käytössä, laitan kuvaa kunhan saan sen otettua. Lomareissuista on myös tulossa kuvia...varmaan iltayöstä liikenee paremmin aikaa. :) Hyvää alkavaa viikkkoa!

2 kommenttia:

-T kirjoitti...

Oliko tuo ylimmän kuvan takki siis oma tekoisesi? Aivan upean näköinen!!!

Mukavaa kesän jatkoa sinne :)

Wilhelmiina kirjoitti...

Aivan ihastuttava takki , tykkään todella paljon. Ompelu on lahja jota ainakin sinä käytät upeasti . Hyvää aurinkoista viikkoa!