keskiviikko 12. elokuuta 2009

Kukkaseppele ja tienviitta

Kimpun valmistuneelle kokosin kukkapenkeistä löytyneistä kukista; Zinnia, Kesäpäivänhattu, Jaloritarinkannus ja Mustamarja-aroanian oksia.

Tienviittaa tarvittiin, jotta osaisimme mennä oikealle mökille siskoni ja hänen tulevan miehensä kihlajaisiin. Valmistin sen rikkinäisten krokettimailojen päälle risuista ja maalasin valkoiseksi näkyvyyden takia.

4H-neuvojalle pitkän työsaran jälkeen läksiäisissä päähän laitettiin tekemäni seppele. Kukkina käytin siankärsämöä, puna-apilaa, valkoapilaa, päivänkakkaraa, hiirenvirnaa ja maitohorsmaa. Itsekin olen oppinut 4H-neuvojalta useita taitoja, yrttien keräämisestä kerhon pitoon. Toivottavasti saamme yhtä touhukkaan tilalle.

Eilen tuntui jo vähän syksyiseltä, varsinkin kun koululaiset aloittivat urakkansa. Luopuminen kesästä alkaa. Kuitenkin vielä saamme nauttia kesäisistä tunnelmista, ottakaamme niistä kaikki tarvittava ilo syksyn varalle.

Hyvää keskiviikkoa!

5 kommenttia:

-T kirjoitti...

Ai miten kekseliästä tehdä rikkinäisistä mailoista tuollainen upea tienviitta!!
Kauniita kukkia ja upea seppele, sen kun vois vielä kuivata ja säilyttää :)

Niinpä, luopuminen kesästä alkaa... Mutta syksykin voi olla ihanaa aikaa :)

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kyllä on komea viitta, luulisi vieraiden osaavan perille.
Aina sitä oppii uutta ja saa kivoja vinkkejä toisten töistä.
Seppeleesi ja kukka-asetelma on upeita. Vai on sulla pihalla noin kauniita kukkia.
kivoja kesäpäiviä, pieni kesäsade piristää pitkän hellejakson jälkeen. Vielä on lomaa jäljellä.
Terveisin Pajupirtin Kaisa

Amalia kirjoitti...

A-I-V-A-N uskomattoman upee toi kukkaseppele. Heino on tienviittakin, mutta toi seppele....

Titti kirjoitti...

En voi kuin ihastellen katsella kättesi töitä... =)
Niin olet taitava!!

Sanna kirjoitti...

Niin iloisella mielellä luin teidän kommentteja! :) Kiitos!

Teekoo: Kierrätys on minulle tärkeää ja vähän kuin elämän tapa. Usein tulee mietittyä, miten toisella tavalla jotain voisi käyttää tai kuinka voisi uudistaa. Syksylläkin on usein kaunista ja oikeinkin mukavaa...Auringon valoa ja lämpöä jään kesästä kaipaamaan.

Pajupirtti: Asioiden ja ideoiden jakaminen on mielestäni parasta tässä blogimaailmassa. Itsekin on saanut toisilta hyviä ideoita ja samalla haluaa jakaa omani. On ihana lukea että ne innostavat muitakin kuin itseäni. :) Hyviä lomapäiviä sinulle Kaisa!

Amalia ja Titti: Kiitos! :) Teen käsitöitä omaksi iloksi ja siksi että minä tai joku läheiseni tarvitsee jotain. On ihanaa, jos ne vielä ihastuttavat toisiakin.