perjantai 13. marraskuuta 2009

Teneriffalta lomakuvia

Pari viikkoa sitten olimme siskoni ja ystäväni kanssa Playa de las Americasissa lomamatkalla. Hyppää sinäkin nyt kyytiin reissulle kuvien parissa. :)

Heti ensimmäisenä päivänä ihastelimme auringon laskua ja samalla nautimme lämpimästä ilmasta. Lämpimät ja pimeät illat olivat ihania! Syötiin hyvää ruokaa ulkona pienen tuulen vireen viilentäessä ilmaa juuri sopivaksi. Siitä yllätyin kuinka myöhään ihmiset siellä syö, yhdeksän, kymmenen aikoihin. Eka iltana olimme kuudelta syömässä ja ihmettelimme miksi täällä on niin hiljaista. ;)

Huoneistohotellimme. Pallokaktusten takana olevia aurinkotuoleja käytimme muutamana päivänä...kovinkaan paljoa ei tullut hotellilla oltua päiväsaikaan. Oli niin mukavaa tutustua uuteen ympäristöön.

"Hotellivieras" oli lähes aina lähettyvillä, ainakin silloin kun söimme terassilla. Kesyjä puluja.

Liikuimme paljon kävelemällä, mieluiten rannan tuntumassa olevalla kävelykadulla, jota oli useita kilometrejä. Tässä suuntana naapurikylä Los Cristianos.

Löysimme vähän hienompaa hotellialuetta ja kauniita puistoja.

Tämän hotellin pihalla oli upeita patsaita ja valtavasti väkeä uima-altailla.


Paikallinen teatterirakennus oli hieno ja patsaat upeita. Samassa yhteydessä oli myös ravintola, jossa emme edes harkinneet käyvän...tais olla liian kallis paikka meille.

Kauppakeskuksen pihalta löytyi erilaisia suihkulähteitä.

Säät suosivat meitä. Ensimmäisinä päivinä oli välillä pilvistä, muuten paistoi aurinko koko päivän niin ihanan lämpimästi. Nautimme auringon valosta ja lämmöstä! Kuumimpana aikana hakeuduimme varjoon tai mereen. ;)

Ihastelimme aaltoja tuntikausia. Seurasimme ihmisten leikkimistä aalloilla ja itsekin piti käydä muutamana päivänä kokeilemassa. Voitteko kuvitella, että lähestyvä aalto tuntuu valtavan isolta, jännittää, sitten hyppää vaan sen vietäväksi rantaan päin. Ihanaa! Minä nautin siitä. Paitsi en silloin kun silmissä ja suussa oli suolaista vettä! Varovaisuus piti myös muistaa, ettei mene liian syvälle, jalat piti yltää pohjaan.

Seurasimme purjeveneitä samalla kun otimme rannalla aurinkoa. Veneet kuljettivat turisteja delfiinejä katsomaan ja snorklaamaan.

Vesileikkeihin innostuimme välillä kuin pienet lapset. Ihanaa, lämmintä vettä!

Kiertelimme kaupoissa, usein iltaisin. Yksien valkoisten kenkien hinta oli noin 200€...olimme "eksyneet" ihanaan, kalliiseen kauppaan. Ja sielläkin kissa makoili niin kotoisasti lattialla!

Oli ihan pakko ottaa tuosta kuva, se tais olla kaupassa somisteena, ei myynnissä. Kumpa jostain voisi ostaa tuollaisen. Kukkia ihastelin ja kuvasin paljon. Ovathan ne täällä kotosuomessakin niin lähellä sydäntäni.Kiitos jos jaksoit matkustaa mukanani! Mukavia lomatunnelmia jatkuu vielä seuraavassakin postauksessa. Siinä kerron yhden päivän reissustamme La Gomeran saarelle.

Lämpimin terveisin Sanna

9 kommenttia:

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Voi Sanna, voi Sanna!Kiitos ihanasta matkasta.Olin mukana koko reissulla kun katselin kuviasi.Merikuvat oli loistavia otoksia, ammattilaisen työtä.
Oikein ihanaa viikonloppua Sannalaan toivottelee Kaisa
p.s.Gomeralla asustelee tuttuja.

Amalia kirjoitti...

Hienoja kuvia. Tammikuussa olen menossa tuonne. paikka on Silenco. odotan innolla kertomusta ja kuvia la Gomeralta.

sanna kirjoitti...

Kaisa! Kiitos ihanasta kommentista! :)Kaikki kuvat eivät ole minun ottamiani, osa on siskon tai ystäväni. Sairastelujen jälkeen mukavaa viikonloppua toivonkin. :) Gomera on varmasti ihana paikka asua. Oletko käynyt siellä?

Amalia: Kiitos. Toivottavasti sinunkin reissu on ihana ja rentouttava. Olen innoissani puolestasi kun pääset lomalle.

Elisa kirjoitti...

Minuakin niin paleli äsken, mutta onneksi otit matkalle mukaan ;)
Ihania kuvia ja oikein aistin sen lämmön ja ne pimeät yöt.
Odotellaan seuraavaa kertomusta..

Eija kirjoitti...

Olipa kiva piristävä matka näin pimeenä päivänä:)

Marge kirjoitti...

Voi, ei niin minkäänlaisia vaikeuksia pysyä mukana!!:))
Ihanasti kerrottu ja upeat kuvat!!:))Kiitos, kun jaoit matkanne kamssamme:)

Tuo aaltojen leikki, oikein kuvittelin, kuinka heittäydyn niihin, tuli valtava kaipaus päästä mereen leikkimään....:))

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Voi mitä kuvia! Oispa niin ihana päästä johonkin lämpimään mutta tämä virtuaalimatkakin jo lämmitti ;) Sulla ei vaan tainnu olla kovin pehmeä lasku arkeen lasten sairastelujen takia :( Toivottavasti tauti on jo selätetty!

sanna kirjoitti...

Elisa, Eija, Marge ja Hannele: Ihanaa kun piditte matkasta ja jos saitte vähänkin sitä ihanaa tunnelmaa joka lomallamme oli. Kiitos paljon teille! Hannele, tänään näyttää jo aika hyvältä sairauksien suhteen. Jospa matkamuistot pitäisivät mielen virkeänä sairauksienkin keskellä. :)

Anonyymi kirjoitti...

Hei Sanna! Kiitos vierailustasi blogissani!
Ihania lomakuvia sinulla, olisinpa päässyt mukaan =)