sunnuntai 10. tammikuuta 2010

Ilmoitustaulu pojan huoneeseen


Eilen sain vapaata lastenhoidosta ja pääsin pitkästä aikaa ompelukoneen ääreen. Tein eskarilaiselle ilmoitustaulun, johon painoin kirjainsabluunoilla tekstin, Fairutale do come true, eli Sadut/unelmat käyvät toteen. (Eräs kommentoija huomasi virheen tekstissä. Eli tuossa pitäis lukea Fairytale, ei fairutale. Saapa nähdä alanko korjauspuuhiin.) Taustakangas on pellavaa, sininen kangas ohutta puuvillavoileeta. Näkyvän tikkauksen ompelin käsin pellavalangalla. Kangas on pingotettu finnfoamin päälle. Nyt pojan ihanat piirrokset pääsevät kivasti esille.


Puuvillavoileesta tein myös verhon pikkuikkunaan. Kangas näyttää kuvassa tummemmalta kuin luonnossa... Pulpetti taulun alla odottaa minun maalaamista. Jospa sitä virkkuisi taas enemmän puuhailemaan, kun flunssa hellittää ja kevättä kohti mennessä valo lisääntyy. ;-)

 
Eskarilainen sai askartelunsa joululoman alkaessa, Niille juuri sopiva paikka löytyi huoneen nurkassa olevasta puusta. 



Teimme täytekakun yhdessä tyttöni kanssa, kun vanhemman pojan kaverisynttäreitä vietimme perjantaina. Olipa melkoinen meteli ja juoksu kun talon täytti seitsemän samanikäistä poikaa  omien lisäksi. Totesin jälleen että onneksi on yläkerta olemassa... :-) Ihanaa silti että lapsilla oli hauskaa ja viettivät mukavat syntymäpäivät!

Aurinkoista sunnuntaipäivää!

8 kommenttia:

-T kirjoitti...

Heippa!
Oikein hyvää alkanutta uutta vuotta!! Kiva idea ja hyvä teksti tuossa taulussa :) Ihastelin myös tuossa alempana olevia kauniita talven kuvia joita olet ottanut!!

Meillä olisi kans tässä kuussa kahden lapsemme synttärit (taidan järjestää heille yhteissynttärit niin pääsee tämä äippä helpommalla ;))

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kiva ilmoitustaulu! Jonkinlaiset kirjainsabluunat ois hyvät olemassa, sais niin kätevästi lisättyä tekstejä :)

Olivieno kirjoitti...

Onpas ihana tuo puu ja kiva kun sinne lenteli lintujakin!

Hyvä kun kuvasit tuota nuorisoseuran taloa, siinä on kauniit ikkunat, saisinpa miehen tekemään meille ainakin varastonikkunoihin tuollaiset koristeet!

sanna kirjoitti...

Heippa -T!
Kiitos vierailustasi ja mukava kuulla sinusta. Tytöllekin on tarkoitus tehdä hänen huoneeseen sopiva taulu. :) Toimii kivasti tuo finnfoam nastojen kanssa. Toivotan sulle mukavia synttärivalmisteluja! ;)

Kiitos Hannele!
Tarttis vähän pienemmätkin kirjaimet, kun nuo on turhan isot joihinki juttuihin. :)

Olivieno: Kiitos viestistäsi! Kiva jos sait ideaa ikkunanpuitteisiin. Nuo ovat kyllä kauniit.

Anonyymi kirjoitti...

Kiva tuo ilmoitustaulu, mutta englanniksi satu = fairytale ei fairutale. Eli "fairytales do come true".

Ensimmäistä kertaa olen täällä käymässä. Sulla on hienoja ompeluksia. :)

- Aino

sanna kirjoitti...

Niinhän se tosiaan on!! :D
Mietin miten tuo on voinu mennä väärin, kun ajattelinkin että se on fairytale,mutta en ajatellut asiaa sen enempää. Katsoin jostain netistä valmiin tekstin, joko siellä on väärin tai sitten kirjoitin sen paperille väärin. Painaessa vielä tarkistin että onko se varmasti u-kirjain eikä y. Kirjoitin siis kirjoitetun mallin mukaan. Hö, väärin meni! Pitää miettiä korjaisko tuota tekstiä vai antasko olla... Kiitos hyvästä huomiostasi! Ja vierailusta blogissani.

Tuula kirjoitti...

Minäkin mietin tuota tekstiä, mutta ajattelin että sulla on joku jippo siinä...: Fair U(=you) Tale. ;DD Persoonallien versio, voi tulkita monella tavalla.
Yläkerta tömisee jossakin elämänvaiheessa, nauti siitä :)

sanna kirjoitti...

Teksti on nyt sitten korjattu! Vähän fairya ja karhealla sienellä hankaamista, niin kyllä U lähti. Kuivumisen jälkeen Painoin sitten Y:n tilalle. :)