lauantai 10. lokakuuta 2009

Ihana yllätys!

Kiitos tosi paljon Kotilieden Wilhelmiinalle tästä tunnustuksesta!
Useissa blogeissa olen huomannut tämän tunnustuksen kiertävän ohjeiden kera. :)

Kopioi kuva ja liitä blogiisi
1. Laita linkki keneltä sait tunnustuksen
2. Kerro seitsemän asiaa itsestäsi, mitä muut eivät vielä tiedä
3. Anna tunnustus seitsemälle
4. Linkitä nämä blogissasi
5. Kerro näille seitsemälle tunnustuksesta

Seitsemän asiaa minusta

1. Pidän väreistä. Käytän vaatetuksessa, sisustuksessa ja puutarhassa paljon eri värejä. Kaksi väriä, joita vähiten käytän on violetti ja harmaa. Sisustuksessa meillä on eniten käytetty keltaista, sinistä, oranssia ja vihreää. Nyt "uutena" sisustusvärinä yllättäin on valkoinen. :) Pukeudun eri väreihin usein tunteen mukaan, laitan sellaista päälle mikä tuntuu hyvältä... en välttämättä mikä väri näyttää mun päällä parhaimmalta. Olen käynyt joskus väriterapiakurssin.

2. Nautin liikunnasta erittäin paljon. Kaksi päivää ilman liikuntaa saattaa aiheuttaa jo pientä hermostumista, neljännen päivän jälkeen on pakko päästä liikkeelle. Harrastan lentopalloa 2-3 kertaa viikossa, teen lihasharjoituksia ja venyttelen kotona kunnolla kerran viikossa. Lisäksi käyn lenkillä (kävelen ja yleensä juoksenkin osa matkaa)1-2 kertaa viikossa, talvella hiihdän.

3. Arvostan tunteita. Ne ovat mielestäni elämän kantava voima. Olen oppinut elämäni varrella että kannattaa kuunnella omia tunteitaan, kuunnella itseään, silloin tietää mikä itselle on parhaaksi. Viha kertoo minulle omista rajoistani, mitä kestän, mitä en. Pelko suojelee minua, mutta se ei saa hallita. Syyllisyys opettaa toimimaan oikein, miettimään mikä on tärkeää, voisinko tehdä jotakin toisin, muistaen silti olla itselleen armollinen. Häpeä suojelee minuuttani ja opettaa kuinka erilaisten ihmisten kanssa on hyvä toimia. Ilo on elämäni aurinko. Rakkaus on tärkein!

4. Luonto on minulle tärkeä. Suurin osa perheen matkailusta on luontomatkailua; pientä patikointia, retkeilyä ja kalastusta. Norja on minulle kuin toinen kotimaa. Siellä minäkin saatan kalastaa, Suomessa en juuri koskaan. Olen saanut Norjassa minulle isoimman kalan, 7,5kg seitin, ensimmäistä kertaa veneellä ollessani kalassa ja ensimmäisellä heitolla. :)

5.Meillä on harvoin siistiä. Viiden aika vilkkaan lapsen kanssa olen yrittänyt asennoitua niin että osaisin olla ihan hyvällä tuulella vaikka onkin epäjärjestystä. Pidän järjestyksestä ja järjestelemisestä, useimmiten siivoamisestakin. En vaan halua käyttää kaikkea aikaa siivoamiseen. Ajattelen toiveikkaana, että jos sitten koti pysyisi siistinä vähän paremmin kun lapset ovat isoja. Olen yrittänyt opettaa lapsilleni siivoamista ja järjestyksen pitämistä... toiveena, että he sitten aikuisena sen osaisivat. Oletan että 18 vuotta sen opettelemiseen menee. :)

6. Käsitöitä tehdessä en kauheesti suunnitele etukäteen, vaan käsityö muotoutuu tehdessä, eikä varmasti helpoimman kaavan mukaan. ;) Yleensä kun mietin jotakin tekeväni äkkiä, niin mieleen tulee aina jotain sellaista, joka on hidasta tehdä tai muuten hankalaa. Pidän haasteista, enkä löydä mielenkiintoa tehdä paljoa samanlaisia juttuja. Joskus tarpeen tullen tietoisesti päätän tehdä jonkun helpon "kaavan" mukaan ja silloin saan nopeasti valmiiksi. Minulle olisi painajainen olla töissä jossain tehtaassa, jossa ommellaan samaa saumaa tai työvaihetta päivästä toiseen.

7. Olen sivistyslautakunnassa jäsenenä ja koulun johtokunnassa sivistyslautakunnan edustajana ensimmäistä kautta. Toimin mielenterveyskuntoutujien omaisten ryhmänohjaajana kuudetta vuotta vapaaehtoistyönä, samoin Prospect-ohjaajana omaisille tarvittaessa. Kun olen kotiäitinä, nämä tehtävät antaa minulle sopivasti haastetta "aikuisten" maailmassa, korvaa vähän niitä kontakteja joita yleensä työelämässä tulee.

Tahdon jakaa tämän tunnustuksen

Vihreän talon väen -T:lle

Näperryksiä laidasta laitaan Hannelelle

Risusydämen Marjalle

Peikkokukkulalla Chilen taivaan alla Mialle

Rosegardenin Hanneloorelle

2. kerroksen väkeä Kirsille

Pajupirtin Kaisalle

Te kaikki olette minulle tärkeitä, vierailen blogeissanne usein. :) On ilo jakaa tämä tunnustus teille! Olkaa hyvä!

7 kommenttia:

Tyynenmeren Aaltonen kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta! Paljastin jo itsestäni seitsemän asiaa edellisessä postauksessa:)

Kirsi kirjoitti...

Kiitos kiitos tunnustuksesta, olen ihan otettu : )

Mukavaa sunnuntaita

Kirsi

Suvikummun Marja kirjoitti...

Kiitos, Sanna, tästä tunnustuksesta!
Palaan asian pariin oikein ajan kanssa myöhemmin, nyt lähden pihatöihin, kun näyttäää tulevan kaunis päivä.
Mukavaa sunnuntaita Toukokalliolle (:
Marja

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Kaisakin huhuilee kiitoksiaan Sannalle.Olet jakanut tunnustuksesi niille joille minäkin ajattelin omani ojentaa. Päädyin kuitenkin osaltani tällä kertaa uusiin tulokkaisiin.
Viikonloppu on kulunut ulkohommissa ja muutama juurikranssi on väännelty siinä sivussa.Nyt eikun mummolaan ja iltasella postauksen kimppuun.Uusia kranssikuvia on taas
tulossa.
Terveisin ystäväsi Kaisa

-T kirjoitti...

Heippanen sinulle!!! :)

Kiitos sinulle tunnustuksen jakamisesta :)
Mielenkiinnolla luin kaikkea mitä olit kirjoittanut itsestäsi. Niin hienosti tuossa kolmannessa kohdassa kirjoitit tunteista! Ja tuossa viitoskohdassa huomaan että samansuuntaisia juttuja täällä :) ..kuten kutoskohdassakin :) (en suunnittele minäkään liiemmin etukäteen käsitöitä, vaan ne muotoutuu miten muotoutuu...)
Niin ja on varmasti ollut kokemus saada tuon kokoinen kalanvonkale!!

Mukavia hetkiä syksyynne :)

Anonyymi kirjoitti...

ihania juttuja sulla täällä blogissa, mukavaa käydä aika lukemassa!

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Kaunis kiitos tunnustuksesta, hyvin olet tänne blogimaailmaan kotiutunutkin ;) Vastailen tähän jollain sopivalla hetkellä :)