lauantai 30. toukokuuta 2009

Kevätpikkusydämen kukinta on nyt parhaimmillaan. Joka kesä se vaan ilahduttaa yhtä paljon, kun kukinta alkaa ja kukkii tosi hyvin syksyyn asti. :) Mehiläinen ahertaa tärkeässä puuhassaan. Niitä onkin nyt näkynyt enemmän kuin viime kesänä...toivottavasti auttaa myös marjasatoon.
Kevätkaihonkukat viehättävät upealla kirkkaan sinisellä värillään. Viime syksynä siirsin ne uuteen paikkaan ja näyttää olevan hyvä siirto, kun ne kukkivat nyt paljon paremmin kuin ennen. Ihana, jos se vielä vähän leviäisi tuossa paikassa, kulkureitin varrella. Kevätvuohenjuuri ja siperian unikko ovat myös aloittaneet kukintansa. Tulen niin iloiseksi, kun kaikki ihanat perennat ovat nousseet ja toivottelevat kukkiensa avulla iloista ja aurinkoista kesälomaa. Lomatunnelmissa Toukokalliolla aloitettiinkin, kun lapset pääsivät kalastamaan, söimme savustettua kirjolohta ja illalla pelasimme "biitsiä" mukavalla porukalla. :) Kaunis, lämmin sää, itikat ja mäkäräiset, joen virtaus ja pääskysten lentely kertovat kesän tulleen!

Ihanaa ja aurinkoista kesälomaa kaikille!

3 kommenttia:

-T kirjoitti...

Ihanaa kesän aikaa sinnekin!!! Kyllä, kukkaset loistollaan toivottavat kaunista kesää meille kaikille :)
Ihanaa kun lapset pääsevät siellä kalastamaan. Me asumme alueella, jossa ei ole kalastusmahdollisuutta mutta sitten kun mökille menemme keski-suomeen niin lapset kalastelevat senkin edestä ;)

Leppoisia, ihania kesäpäiviä :)

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Hei Sanna!
Vihdoinkin pääsee taas blogailemaan kaikkien kiireiden jälkeen. Kaihonkukat on munkin lemppareita samoin lemmikit ne tuo niin kesän kämmenelle.
Hienoja kalastuspäiviä sinne Toukokalliolle.

Sanna kirjoitti...

Kiitos!
Kalastus on hyvä koko perheen harrastus. Meille on tullut viime perjantain jälkeen istutettuja kirjolohia ja taimenia yhteensä kahdeksan kappaletta kolmen kalastajan voimin. :) Nyt saakin syödä kalaa riittävästi! Itse pidän todella paljon erilaisista kaloista ja syönkin mieluummin kalaa kuin lihaa. Siksi kalastusharrastus on minullekin mieluinen, vaikka itse en paljoa kalasta kun on tuo 2-vuotias viipeltäjä vahdittavana rannalla. Mutta eiköhän hänkin ole kohta kaloja narraamassa muitten mukana. :)