maanantai 7. syyskuuta 2009

Tuunausta valkoisella

Löysin tänään kirpparilta pienen puisen laatikoston ja jo siellä ajattelin maalaavani sen valkoiseksi. Heti kotiin päästyäni etsin valkoisen perinnemaalin ja pensselin. :) Ihanaa pientä askartelua, jossa "palkinnon" eli valmiin työn saa pian. Laatikostolle löytyi paikka vessasta ja siellä on nyt tallessa pinnit, kammat ja tytön korut.

Päälle laitoin ystävältäni tekemiä rasvoja, jotka on hajustettu eteerisillä öljyillä. Molempia olen käyttänyt kosteusvoiteena, pienessä rasiassa olevaa huulirasvana. Sain ne häneltä maalaustalkoisiin mennessäni. Vaikka eikö talkoot olekin palkatonta työtä toiselle? ;)

8 kommenttia:

Saikku Valkoista ja Kiekuraa kirjoitti...

oon niin kade sulle, määki haluan tuommosen. ois nii täydellinen just vessaan. Sää se ossaat maalata :D

Eija kirjoitti...

Onpa kiva pieni söpö kaappi ja just passelim kokoinen. Taitaakin olla hyviä rasvoja saamasi lahjat:)

Hannele/Täyttä Elämää kirjoitti...

Tulipa siitä tosi kaunis! Oispa kiva joskus kokeilla ite rasvojen valmistusta. Pitäiskö joskus porukalla? Ja sitä saippuaa ois kans hauska tehä :)

Sanna kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! :)

Sökö: Ei ole helpompaa maalauspuuhaa kuin tuolla perinnemaalilla vetely syitten suuntaan, kun saa tarkoituksella jäädä epätasanen pinta. Kokeilepa johonki!

Eija: Varsinkin huulirasva on ollut mieluisa, se on ahkerassa käytössä.

Hannele: Oikeesti vois joskus tehä yhdessä jonkinlaisella porukalla ja jos saatais ystäväni vielä vähän neuvomaan, kun on kokemusta. On kuulemma olemassa kirja, jossa on ohjeita rasvojen tekemiseen. Koitetaampa metsästää sellaista. :)

Nina kirjoitti...

Todella kaunis pikkuinen laatikosto ja niin tuiki tärkeä pikkuisille säilytettäville!:)

Kyllä talkoot ovat palkatonta työtä, mutta kivahan se on muistaa talkoolaista jollakin pikkuisella asialla.

Sirkka kirjoitti...

Suloinen pieni kaappi löysi arvoisensa paikan kaikille kauniille, oikein hyvä tuli. Varmaan ihanalle tuoksuvat nuo rasvat kauniissa purkissa, hyvä kosteusvoide.

Onnea Veljellesi 30v johdosta ja kauniin kortin olet hänelle tehnyt, itse tehdyt ovat aina parempia, kuin kaupasta ostetut! Persoonallinen!

Kiitos kommentista blogissani, kokeile ihmeessä ruusuja,, voivat hyvinkin yllättää!

Marge kirjoitti...

Siis se on ihana!! Ja tosi hyvä juuri koruille ja kammoille!!
Todella kauniit kukka-asetelmat, olet kyllä niiiin taitava!!:))

sanna kirjoitti...

Kiitos kommenteistanne! Ihana oli löytää ne täältä. :)

Nina: Laatikosto onkin osoittautunut oikein hyväksi muutaman päivän jälkeen. Jospa pinnit ja kammat pysyisi nyt tallessa vähän paremmin. :)

Sirkka: Kiitos veljeni puolesta onnitteluista, kerron terveiset. Ruusut ovat todella kauniita, mulla vaan ei vielä ole muuta kuin juhannusruusu. Jossain vaiheessa olisi tarkoitus jotakin laittaa ja valkoinen innostaisi.

Merge: Tuon asetelman tein minun enkelilapselleni, joka ei jaksanut kasvaa sisälläni kuin 15 viikkoa 12 vuotta sitten. Toisinaan vieläkin suren sitä menetystä. Pientä ei silloin haudattu ja sen takia sitä on ehkä ollut vaikea surra. Nyt pidin mielessäni hänelle hautajaiset ja kukka-asetelma on hänen muistoksi. Nyt olen paljon rauhallisemmalla mielellä. :)