perjantai 24. huhtikuuta 2009

Roskis

Mieheni toi pari päivää sitten viisi metalliämpäriä töistä ja mä varasin itselleni heti niistä muutaman. Pidin ämpärin mallista ja koosta (20l). Maalasin valkoisella spray-maalilla kahteen kertaan ja tekstin tuputtelin sabluunan avulla muista maalauksista jääneellä perinnemaalilla. Olin unohtanut nuo kirjainsabluunat käyttämättömänä kaappiin! Muistan ajatelleeni, kun sain sabluunat jostain kaupanpäällisenä, 'tarvinkohan niitä mihinkään'! Kaikkea, mitä omistaa ei vaan hoksaa käyttää. Roskis-sana tuntui tylsältä laittaa, joten etsin mielestäni kaunista vastaavaa sanaa muilla kielillä ja espanjan "bote de basura" tuntui kivalta. Nyt sain kaipaamani isomman roskiksen terassille. :)

5 kommenttia:

-T kirjoitti...

Hei wautsi!! Hyvä idea, oikein kaunis sellainen :)

Pajupirtin Kaisa kirjoitti...

Näppärä idea ja ei tosiaankaan vaadi liikaa valuuttaa toteutettavaksi.
Innostavia kevätkelejä sanna.

Sanna kirjoitti...

Kiitokset!
Ei tosiaankaan paljoa tuollaiset roskikset maksa. :) Olis suunnitelmissa tehdä samalla idealla kierrätysjätteille säilytysastiat; metallille, muoville, ehkä paperille tai kartongin keräykseen. Maalitkin odottaa jo valmiina ja espanjan kieliset sanat etsittynä. :)
Toivottavasti loppuviikkoa kohti säät paranisivat, kun tänään 2 astetta lämmintä ja vesisadetta. Ei oikein innosta pihatöihin. Aurinkoista kevättä odotellen Sanna

Kirsi kirjoitti...

Tulipas siitä kaunis, pitäisi varmaan maalata meidänkin metalliroskis...

Aurinkoista Wappua!

Kirsi

Inkivääri kirjoitti...

Tulipa hieno ämpäri! Ja muutenkin aivan ihana on blogisi, tulen toistekin - olen tässä käynyt blogiasi läpi nuhapäivän ratoksi:)